Site Overlay

Ferie – dag 3 – Personaledag

Personale dag i Hellerup Kajakklub

Dagen startede tidligt – jeg tog færgen fra Orø kl. 7.10 og var lige forbi hjemmet og hente mit kajakudstyr så jeg kunne deltage i en eventuel rotur senere den dag.

Vi havde først et indlæg af en informationsmedarbejder fra DIF som handlede om Sociale Media. Det var utroligt interessant og jeg lærte meget af det selv.

Derefter gik vi over til et mini-fotokursus som Bjørn og Silas stod bag og de gjorde det rigtigt godt. En opgave gik ud på at lave nogle fotos i Hellerup Havn og Casper var en villig model.

Casper Licht ser på damerne i Hellerup Dameroklub

Efter at have siddet på skolebænken, var det tid til lidt sjov i kajakker. Jeg var ikke meget for at ro i K2 men da jeg fandt en “pram” der så meget stabil ud tog vi den og med makker Lars Robl i +60 holdet tog vi afsted. Det gik over al forventning og vi havde en fin tur op til Charlottenlund badeanstalt.

Dagen sluttede med en dejlig middag på Hellerup Sejlklubs restaurant. Jeg kørte direkte til Orø – dog med en lille afstikker til Frederikssund for at sætte Ulla af. Over den nye bro og ankomst til Orø i regnvejr kl. ca. 20.30.

Faktisk en hel dejlig dag!