Site Overlay

Maibach Ufer – Mauer Park – Weissensee

Maibach Ufer

Vi ville gerne til “Flowmarkt Neukölln” der finder sted nede ved Maybach Ufer og da vi kom frem var der gabende tomt og absolut ikke noget loppemarked. Øv.. Muligvis på grund af Corona men måske har vi taget fejl af at det er hver søndag? Vi gik i stedet en tur og nød området omkring det.

Boulebaner

Gik over på den anden side og fandt bilen igen. Vi ville ikke snydes for et loppemarked så turen gik derefter til Mauer Park og alle turisterne.

Mauer Park

Loppemarkedet er absolut i den dyre ende men der er også mange fede ting.. Dog ikke til min smag så jeg foretrak at gå ud og se på alle de musikalske indslag der var.

Weissensee

Efter Mauer Park gik turen til Weissensee med den lille sø og de hyggelige cafeer lige over for hinanden. Spiste frokost på “Das Milchhäusen” over for strandbadet i Weissensee.

Osteria No. 1

Hjemme igen tog vi et lille hvil inden vi tvang en modvillig Carla over til Osteria no. 1, der ligger i Kreuzbergstrasse meget tæt på hvor vi bor og lige over for Bergmansstrasse. Her fik vi en fantastisk pizza og langsomt tøede Carla op da vi kom til at tale om hendes elskede K-Pop. Efter maden gik vi trætte hjem og kæmpede os op ad de mange trapper til 5. sal.

Ditte og Carla på Osteria no 1