Site Overlay

Aalborg

Vi ankom til Aalborg relativt tidligt – ved 11 tiden – og fandt hotellet som jeg har boet på mange gange før. Der er for tiden byggerod over store dele af Aalborg Centrum på grund af de nye busser der skal introduceres i 2023 så vi måtte lige rundt om bygningen før vi kunne komme til parkeringen..

Værelset var ikke klart før kl 13-14 så vi gik en turrundt i byen og så de steder der betød noget for mig og som har interesse hvis man vil kende min families historie.. Vesterå 25, Boulevarden 23, Vesterbro 125 etc..

En tur på Salling Rooftop, lidt kaffe i Gravensgade, shopping i Bispensgade og slentren i Algade/Nørregade kvarteret og besøg på den fine have der er anlagt det hvor der tidligere var en p-plads ved Vingaardsgade. Spændende at se det hele.

Tilbage på hotellet til et lille hvil inden vi kørte ud i Vestbyen og så Fjordparken ved Egholm færgen. Et kort besøg på det indendørs food-market gjorde indtryk – her ville vi spise i aften..

En pludselig indskyldelse fik mig til at foreslå Blokhus som vi kunne nå på en halv time og dermed se havet inden solen gik ned.

Afsted til Blokhus og ned på den fede strand!

Retur til Foodmarket til lækker aftensmad inden vi trætte var tilbage på hotellet kl 20. Kl 21 sov jeg og er nu vågen fredag morgen hvor vi vil til Skagen…