Site Overlay

Ferien er startet

Så er vi startet ferien for sommeren 2021. Det bliver en fed ferie – vi er startet med en uge i sommerhuset på Orø og derefter tager vi bilen og kører sydpå til Toscana, hvor vi i år skal bo tæt på Grosetto i Maremma og tæt på vandet. Byen hedder Grilli og vi skal bo på en gård der minder om La Pieve, men hvor lejlighederne er lidt mere luksuriøse med aircondition etc.

Vi ville gerne have været på La Pieve, men ejeren, Luca Petri, valgte at renovere det så det hele er lukket for sæsonen 2021.

Vores plan er derfor at køre mod “Camp David”, som Carla holder så meget af og hygge os inde i Leipzig om aftenen. Alt under hensyntagen til mulige Corona restriktioner. Herefter kører vil mod München og krydser ind i Østrig og ind i Italien via Brenner. Vores tidligere stop på Camping Gilfenklamm er desværre ikke mulig, da pladsen er lukket permanent. Formentlig et offer for Corona. Vi har derfor via Furkot.com fundet “Hotel Löwenhof” der udover at være et lækkert hotel også driver en lille campingplads i byen Brixen.

Efter overnatning her kører vi mod Pisa hvor vi på en plads kun 800 m fra “Det skæve tårn i Pisa” skal overnatte. Pisa ligger kun 29 km fra Lucca så vi planlægger en tur til Lucca om aftenen. Så ser vi tårnet dagen efter hvis vi gider..

Der er lagt en ekstra overnatning ind i planen fordi vi gerne ville ankomme lidt tidligere til stedet end vi plejer. Det kan godt være en anelse stressende at ankomme sent efter et indkøbsstop undervejs. Det nye sted ligger mere centralt så vi er ikke så afhængige af at skulle købe stort ind.

Toscana One Way 2021