Site Overlay

Ferien starter godt – :(

Ironi kan forekomme…

Vi havde for noget tid siden besluttet os for at køre i vores gamle Peugeot 207 til Italien, men ville lige have checket op på hvad den mærkelige lyd vi kunne høre fra transmisionen var, inden vi kørte 3600 km fra Søborg til Grosetto lidt nord for Rom.

Det viste sig at være et leje i gearkassen som skulle skiftes og det er nu sket formedelst den nette sum af 9500,-. Vi ville så lige køre en tur til Orø for at klippe hæk, men lidt før Kr. Hyllinge, lød der en mærkelig lyd fra koblingen og vi turde ikke køre længere.

Heldigvis var vi tæt på Mormor og Morfar der fra Tølløse kom os til undsætning og kørte os hjem. Bilen blev sendt til værkstedet hvor vi på mandag får at vide om den kan nå at blive lavet til onsdag. Vi skal jo køre torsdag morgen og vi kører eventuelt i Dittes firmabil, en Renault Clio, der godt nok er næsten spritny, men som er noget mindre end Peugeot’en.

Mens vi venter på resultatet af værkstedsbesøget kunne vi nyde en kop øl med morfar og mormor på terrassen i Søborg så noget godt kom der da ud af uheldet. Og vi bliver ved med at sige til hinanden – “Godt det skete her og ikke nede på den tyske Autobahn”, hvilket jo er så sandt som det er sagt!