Site Overlay

Ankommet til Berlin

Vi valgte jo at køre hele vejen til Berlin over Storebælt. Det gør turen lige under 800 km lang i stedet for de ca. 440 hvis man kører over Gedser-Rostock.

Ditte gav den max. gas – som tidligere skrevet -og kørte de første 500 km. Efter eget udsagn kunne hun sagtens have fortsat, men jeg tog over og kørte de sidste 300 til Berlin. Ved Neuruppin kunne vi se på GPS-en at der ville være en forsinkelse på ca. 40 min. Sikkert på grund af vejarbejdet, der har været igang netop der i flere år. Vi blev ledt af vejen og kørte så de næste 45 min. på små landeveje, hvor vi kom igennem både Neuruppin, Alt Ruppin og Kemmen, inden vi igen blev sendt ud på “Berliner Ring” og kørte de sidste 45-50 km der. Inde i Berlin var der “Pride”-optog, så en del af den centrale bydel var afspærret. Vi måtte derfor en lille omvej inden vi kom hen til Zimmerstrasse 92, hvor vi kunne parkere lige overfor hvor vi bor. Det koster dog ca. 23 Euro i døgnet så vi flytter bilen her i formiddag til en parkering i nærheden til kun 8 euro i døgnet. Det er hos Contipark, der ligger oppe ved Quartier 256 i Friedrichstrasse.

Efter at have checket ind og fundet os til rette i den fine lejlighed, der mest af alt er et større hotelværelse med køkken, gik vi ned for at se Pride optoget. Efter lyden at dømme var de ovre ved Potzdammer platz og der mødte vi nogle lastbiler fyldt med dansende personer. Lydniveauet var så højt at det var uudholdeligt. Hver lastbil havde hvert sit gigantiske lydanlæg og de spillede alle forkelligt. Festen bestod i at man dansede og kastede affald på gaden! Simpelt hen åndsvagt! Ikke nogen fest for os så vi gik over og fandt en “Rewe” på Leipziger strasse og handlede ind til den store guldmedalje.

Lækkert morgen brød og pålæg m.m. Carla fik købt noget ost så hun kunne lave nudler og var derfor en kende utilfreds med at vi ville over på Vapiano og spise, men vi fik hende overtalt til at tage med, mod at vi lovede at spise hjemme imorgen (søndag). På Vaipano fik vi en ok pasta plus pizza til Ditte. Udmærket, men ikke så godt at vi gider gentage det.

Tilbage i lejligheden ved ni-tiden hvor jeg simpelt hen drattede om og faldt i søvn på sengen og nu ligger jeg her kl. 3 om natten og kan ikke sove mere 🙂

I dag, søndag, er planen at spise morgenmad i lejligheden og tage i Mauerpark i eftermiddag til marked og karaoke. Jeg forsøger at liste et besøg i Assi´s panorama ind inden vi tager derover. Vi bor ca. 100 meter fra det så det er nemt at lægge ind i dagens program.