Site Overlay

Stephanie og Terkel ankommet

Dagen startede ellers med et noget udsædvanligt vejr. I hvert fald f0r os. Kl. ca. 11 begyndte der at trække sorte skyer ind over dalen og lidt efter stod det ned i stænger. Regnen varede ca. 1 time og udover at den var meget kraftig blev den ledsaget af nogle kraftige tordenbyger. Dalen trængte til det. Også de store solsikkemarker, der ligger rundt omkring er helt svedet af og mangler vand, så det er tiltrængt. Idag, tirsdag den 25. lover de også regn nogle timer i eftermiddag.

Stephanie og Terkel var i fredags taget til Rom og havde haft nogle dejlige dage i byen dog lidt skæmmet af at de var udsat for svindel ved en taxitur og af en gadesælger.

Derfor var det en god ide at de kom forbi os på La Pieve, så de kunne få lidt ro og fred og bare nyde driverlivet ved poolen. Vi var på grund af det dårlige vejr kørt til Grosseto og undervejs fik jeg besked fra Steph om at de ville ankomme ca 17.36 med toget fra Rom.

Jeg kørte Ditte og Carla hjem til La PIeve og returnerede til Grosseto lige efter for at hente Steph og Terkel. Idag går Grosseto expressen så ind for at hente fisk.