Site Overlay

På vej hjem – München

På vej hjem – Golden Tulip Olymp Hotel

Jeg havde en masse bøvl med WordPress så jeg har ikke kunnet opdatere nyhedssektionen som jeg har villet og det betyder, at der ikke har været mine sædvanlige dagsbogsoptegnelser fra La Pieve som jeg normalt ville have lagt ud. Det er ærgerligt – mest for mig selv 🙂 men nu har jeg fået det til at virke igen.

Men nu er vi så på vej hjemad fra La Pieve..

Vi kørte igår, lørdag kl. 9 fra La Pieve og 3 timer senere var vi nået ca. 200 km 🙂 Det skyldes jo at man kører på de mindste bjergveje hvor det at køre en km kan tage 5 min. Nå, men vi nåede motorvejen ved Siena og kørte nordpå af den “rigtige” Autostrada forbi Modena, Bologna, Verona, Bolzano og via Brenner passet nåede vi Inssbruck. Forinden havde vi holdt pause på det sædvanlige sted, Europabrücke, hvor vi fik den sædvanlige burger på McDonalds med udsigt over alperne.

 

Kørte videre mod München hvor jeg havde booket værelse på et hotel, der ligger ca. 1 km. fra motorvejen og som byder god komfort i bayersk stil og en receptionist der byder velkommen med et “Grüss Gott” i stedet for et “Guten abend” 🙂

Carla elsker værelset der byder på et stort badeværelse med badekar.

Lige nu ligger jeg tidligt søndag morgen og skriver mens jeg glæder mig til morgenmadsbuffeten som åbner kl. 6.30 og selvom det er søndag og vi kan sove længe, skal vi nogenlunde tidligt op for at køre videre mod Potsdam, hvor vi skal sove i nat. Planen er dog at vi skal stoppe i Dessau og se Bauhaus bygningerne.

Vejret er en anelse dårligt – det regner! Temperaturen er omkring 15-16 grader hvilket er en stor ændring fra Toscana 🙂

Nå, men vi er jo vant til det så det gør ikke noget.