Site Overlay

Ferie 2020 Plan B

Fandens osse.. Plan A som bestod i en tur til det nordlige. Nemlig en tur til Stockholm, Helsinki og en finsk skærgårdsø, der ligger ca. 2 timers kørsel vest fra Helsinki. Plus en masse færger og både.

Turen derop skulle gå via Sverige og vi havde set frem til en tur med de lækre både der sejler mellem Stockholm og Helsinki. Afgang den 2. juli fra Stockholm og ankomst til Helsinki næste morgen.

På grund af Corona er alt lukket og færgerne sejler ikke. Samtidig har den danske regering meldt ud at grænserne til alle lande er lukkede til den 31. august. Baseret på disse informationer og afbestillingsregler, har vi derfor måttet afbooke færgebilletterne og vores lejede AirBnBs i både Stockholm og i Helsinki. Hytten på Branskär er også væk!

Så sker det paradoksale at den danske regering kommer under pres fra EU og alle de øvrige lande der er ved at åbne grænserne igen. Seneste melding er at Finland åbner sine grænser igen fra den 15. juni! Noget tyder på at vi så alligevel kan komme afsted, men nu har vi afbooket det hele.

Plan B

Vi har derfor en plan B som hedder holde ferie i sommerhuset på Orø og tage på udflugter – måske en tur til nordjylland – og se Klitmøller, Hanstholm, Blokhus og Skagen. På vej hjem stopper vi og ser Aalborg.

Måske der opstår en Plan C – improviseret tur til Finland med overnatning i telt på Brannskär? Lad os se hvad der sker! Lige nu er det hele oppe og vende!