Site Overlay

Cana og Grosetto

Her er meget varmt. Meget, meget varmt. Om dagen ca. 37 grader, hvilket betyder at vi holder os ude af solen i tiden fra kl. 12 til ca. 17 da det simpelt hen er for hedt.

Igår, mandag,  kørte vi så til Grosetto for at handle og havde udset os et shoppingcenter hvor vi forventede at der var airconditioning, men Aurelia Antica Shopping Centeret i Grosetto var kun nedkølet en anelse, men det var nu meget rart at gå rundt i skyggen og handle ind.

Vi købte meget ind så vi kan klar os nogle dage. Katrin bliver nemt køresyg og der er sindsygt mange hårdnåle sving så man bliver kastet lidt fra side til side når man kører op og ned af bakkerne. På vejen ind til Grosetto kom vi forbi en af Italiens bedste vinproducenter, La Fattoria Le Pupile, som vi skal besøge hvis tiden tillader. Vi købte et par flasker så vi kunne smage og rødvinen var virkeligt god. Vi tester rose’en i aften!

Hvis vi løber tør, kan vi købe den lokale producent i receptionen – Pieve.

Søndag aften kørte vi en tur til Cana, som er en lille bitte by kun 5 km herfra. Den ligner en filmkulisse – beliggende højt i bakkerne ser det ud som et fort. Vi spiste på Noi de Cana, som jeg faktisk havde booket et bord på til lørdag aften, men det glippede da vi kom så sent frem. De kunne dog genkende mig på en eller anden måde så hun spurgte om det ikke var mig som havde booket dagen før, hvilket jeg jo måtte erkende. De tog det med et smil og vi havde den fantastisk aften og fik alle resterne med hjem i en doggy-bag.

_MG_9162 

Ditte med gavtyve blik :)
     Ditte med gavtyve blik 🙂
Udsigt over Cana
  Udsigt over Cana