Site Overlay

Marked i Grosetto

Idag, torsdag, tog vi ind til Grosetto for at gå på marked. Igår, onsdag, var en lidt “off-dag” som startede med at Carla havde sol-eksem og derfor ikke rigtigt kunne være i solen. Den er der til gengæld nok af.. Her er 35-37 grader varmt og man (læs Kristian) bruger meget tid i skyggen. Det er simpelt hen for vamt til at være i solen hele tiden.

Vi kørte derfor til Grosetto i går og købte en bade t-shirt som Carla kunne bruge når hun skulle bade. Det gjorde hun så om eftermiddagen og i går aftes.

Idag kørte vi igen til Grosetto for at se markedet. Det var et af de typisk italienske markeder med biler, der kører fra by til by – fra marked til marked – og sælger diverse sager. Det lignede ganske meget de markeder vi ser omkring Garda søen og de andre turist steder.

Her er meget lidt turistet. Faktisk er det kun meget få der kan tale andet end italiensk og når man så forsøger sig på engelsk går de helt i baglås og skal virkeligt tænke meget over hvert ord de får talt. Meget sødt. Det går ikke bedre med tysk – et godt tegn på at de heller ikke er overrendte af tyske turister. Man kommer langt med nogle få gloser italiensk som “vorrei due capputini” eller ” per la bambini, vorrei gelato” 🙂

I Grosetto så vi markedet, gik rundt i centrum og så de allestedsnærværende butikker som “H&M” og “Calzedonna” og vi fandt faktisk også den is-butik som min gode ven, Peter Bloch, havde anbefalet. Den var dog lukket så vi nåede ikke at spise der – måske en anden gang ?

På vejen ud tog vi billeder af “Cana” by som ligger fuldstændigt smukt på en bakke og ligner en filmkulisse og på vejen hjem kom vi forbi den vildeste solsikke mark.  Her måtte vi selvfølgelig også tage nogle billeder.

Tilbage i poolen – og spiste rester på vores terrasse med masser af musik!

_MG_9341

Solsikkemark nær Grosetto, Marmemma, Toscana, Italien
Solsikkemark nær Grosetto, Maremma, Toscana, Italien