Site Overlay

Alster Grachten Fahrt 2015

Vi kom afsted til tiden men måtte sande, at det liiige tager lidt længere tid at finde en p-plads i området ved Vfl93, der ligger i forstaden Bambek, Bambeker strasse 63, lige ved en bro og med et dejligt klubhus. Klubhuset er i 2 etager hvoraf den øverste bliver brugt som børnehave for både eksterne og foreningens medlemmer. Vi blev hjerteligt modtaget af blandt andet Gabrielle (Gabi) og af dem som kunne huske os fra tidligere år.

Da jeg skulle til at indstille sparkebræddet på min klub-båd, Nelo Viper, kunne jeg konstatere, at sparkebræddet var faldet ud under transporten på grund af en dum ordning, hvor man i klubben gerne vil kunne indstille sparkebræddet hurtigt og derfor har sat det fast med nogle øskner, der kun sad fast i vandret tilstand. Dum løsning og årsag til at vi nu skal ud og købe et nyt sparkebrædt.

Erik fik lavet en nødreparation med et kosteskaft, som gjorde, at jeg sagtens kunne ro båden. Afsted kom vi med en lille forsinkelse og roede ruten som vi plejer ind til Binnen Alster og ind til slusen. Her valgte jeg at stå af og sammen med Henrik, Erik og lidt efter Lotte, fik vi en kop kaffe og en cola oppe på “Colonaden” mens vi sad og så på livet på vandet. Mange danskere var i Hamburg den lørdag – den 3. oktober – og havde misset at alt var lukket på grund af Genforeningsdag.

Retur gennem kanalerne.. på Aussenalster var der ganske mange bølger og jeg var glad for at jeg havde valgt Nelo’en i dens bredeste udgave. Retur til klubben ca. 15 og hygge med en pølse m.m. Faldt i snak med en klub fra Schleswig, der var glade for det danske islæt i landsdelen og fremhævede blandt andet Mærsk’s støtte til det danske gymnasium i Schleswig. Han havde betalt det hele 🙂