Site Overlay

Berlin, Berlin – tredje del

Søndag den 29. november:

Faldt i søvn kl. 20 ! – og vågnede lysvågen kl. 05. Både Ditte og Carla var også vågne, men det lykkedes os at holde os i sengen til kl. 07.30 hvor vi stod op og gik ned og spiste morgenmad. Lige inden vi skulle gå blev Carla meget sur og ville høre hvorfor det aldrig var hendes ønsker vi lyttede til og kun slæbte hende med på steder hun synes var kedelige! Vi blev faktisk enige om at hun havde ret og så spurgte vi hende hvad hun så ville: jamen, hun ville da på “Museum for Naturkunde” eller Dinosaur museet som hun kalder det.

Ok! – vi tog derhen til åbningstiden kl. 10. og gik rundt og så det endnu engang. Det gode ved det er jo at det kan man sagtens selvom vi faktisk havde været der om fredagen. Nu fik vi også set “Knut”, som nu står udstoppet ved siden af den store Gorilla, som jeg ikke kan huske navnet på. Begge elskede dyr, som forlod Zoo alt for tidligt og derfor har en plads i mange Berlineres hjerte.

Efter en time var det Dittes tur til at bestemme – vi skulle på marked og vi tog på “Arkona Platz”, hvor der var et lille men ret ok marked med antikviteter og andre gode sager. Carla spottede hurtigt en lille tøj-kanin som hun fik lokket ud af mig til 7 € 🙂 men hun blev rigtigt glad og nu har hun en god souvenir fra Berlin. Han hedder “Noah” – “Noah Nord”, faktisk. Jeg kunne dog ikke finde noget – Ditte heller ikke – så vi gik et par gader ned til “Mauerpark” hvor vi fik en Currywurst – Carla en bratwurst – og gik lidt rundt. Heller ikke her fandt vi noget – så da klokken var ved at være 12.30 kørte vi mod Rostock hvor vi ankom efter et par tissepauser kl. 15.05 til afgangen 15.30. Der var lovet storm i aften så vi var lidt spændte på om vi kom afsted uden forsinkelser og det gjorde vi. Dog var færgen propfyldt med buspassagerer så vi var nødt til at sidde på gulvet og spise vores sandwich. Lidt ærgerligt at slutte en dejlig weekend der men tiden gik hurtigt og jeg hentede mit liggeunderlag som vi sad på. På vejen hjem var den eneste adspredelse at vi kom til at sidde 15 min. i kø nede ved Køge på grund af vejarbejde.