Site Overlay

Shopping district

Torsdag var en dag hvor vi ville en tur ind til det centrale London og blandt andet vise Carla, “Chinatown”, hvor morfar havde været for mange år siden og var blevet betaget af dette.

Dagens startede med morgenmad på hotellet og så tog vi bussen ind mod Oxford Street, som vi dog ikke nåede at gå ned ad. I hoppede af ved Tottenham Court Road (nord) og gik ned mod “Paperchase”, hvor Ditte jo havde arbejdet og som Carla gerne ville se. Det gjorde vi og pigerne tilbragte ret lang tid i butikken. I mellemtiden gik jeg så over til “Aperture” som lå tæt på. Butikken var lille og rimeligt god, men deres udvalg var langt, langt mindre end f.eks. One Of Many Cameras i København. Jeg gik derfor videre ned ad gaden og var lige en tur inde i “Park Cameras” – en top prof forretning med fokus på det nyeste inden for digital fotografering.

Så var pigerne blevet færdige og på vejen var jeg gået forbi en “Joe and the Juice”, som jeg lokkede dem over på. Her fik vi en god sandwich og en pause inden vi gik videre ned ad Tottenham Court Road og nåede “Foyles” boghandleren, som jeg rigtigt gerne ville ind i. De har et KÆMPE udvalg og jeg fik en lækker fotobog, Carla en bog om hvordan man tegner og Ditte en gave til sin mor.

Så gik vi over til “Covent Garden”, hvor vi stak hovedet indenfor i den superlækre Barbour forretning, hvor Ditte lige fik impulshoppet en lækker oil-skins jakke.

Herefter over til London Graphic Centre hvor vi købte lidt ind. Carla var ved at blive træt af al virakken inde i centrum og ville egentlig bare hjem.

Vi tog undergrunden hjem og gik fra Aldgate East til hotellet. Forinden var vi lige inde i Tesco og købe sandwiches og drikkevarer så det blev en billig aftensmad.