Site Overlay

Hamburg – Alster Grachten Fahrt 2019

Afsted monster tidligt.. Vi kørte torsdag morgen (den 3. oktober) kl. 06.00 og var i Hamburg efter et kort stop i Bordershop, kl. ca. 11.30. Vi fik værelser på 3. sal som var de ny-renoverede de arbejdede på i december 2018, da vi var her sidst.

Værelserne er blevet gjort istand med lidt andre farver, men ligner ellers meget sig selv 🙂

Gik ned til Oster-strasse og tog U2 ind til “Jungfernstieg” og gik så derfra ned til Speicherstadt hvor vi lige nåede at komme forbi “Elphi” så Søren kunne se det. Vi havde dog ikke tid til at komme ind men gik så over til Miniatur Wunderland hvor vi havde billetter til kl. 17.00.

Efter 2 timer havde vi fået nok. Jeg ved ikke hvordan jeg skal skrive det, men jeg var faktisk lidt skuffet. Der var sindsygt mange mennesker og det var svært at finde et roligt øjeblik til at se alle detaljerne. Modellerne er virkeligt flotte, men omgivelserne er mildt sagt ikke charmerende. Jeg havde nok forventet at modellerne sad sammen – som det er nu vises de i forskellige rum og isoleret set, er de enkelte modeller ikke specielt store. Flot, flot.. men…Souvenir butikken er direkte smagløs! Så hold dig fra denne! Cafeteriet fik jeg aldrig set, men hvis niveauet ligger på samme sted, tror jeg heller ikke det kan anbefales. Carla og Steph vil rigtigt gerne se det og hvis de stadig vil se det næste gang vi er her, vil jeg gerne gå med. Jeg tror jeg på forhånd kan sige, at Ditte ikke vil gide det – så spar de 15 euro!

Been there.. done that!

Efter Miniatur Wunderland gik vi op mod Jungfernstieg og tog toget hjem til Osterstrasse. 100 m fra stationen ligger “La Pergola” hvor vi efter lidt ventetid fik bord – samme bord, som da jeg var her sidst med farmor og Steph/Martin. Jeg fik spagetthi med Scampi – Erik og Søren fik en halv AND med tilbehør. Maden var rigtigt, rigtigt lækker og regningen endte på 120 Euro inkl. Grappa til Søren diverse.. Rigtigt fedt!

Dernæst hjem til hotellet – jeg fik gået 20.000 skridt igår 🙂 Så jeg er med på niveauet, Lars!

Idag, fredag, skal vi ind til byen og lige se en fotohandler (Fotohaus) i Kollonaden… Dernæst formentlig museet for Kunst og Gewerbe så vi kan se Pantons Kantine! Spændende – ellers ikke planlagt noget!