Site Overlay

Hjemtur dag 1

Startede fra Il Diacionne kl. 8.15, afleverede nøglen hos Bar Ravenna lidt længere henne af vejen og kørte så ellers mod Firenze, hvor vi ramte motorvejen der går nordpå. Afsted via Bologna, Modena, Verona, Bolzano og med mange vejarbejder, der forsinkede os ca. 2 timer ialt, nåede vi Brenner – Europa Brucke ca. kl. 19. Da havde jeg kørt 650 km og Ditte tog over og kørte det sidste stykke til München, hvor vi ankom 21.30 til det hotel – Hilton Garden Inn ved Feldkirchen.

Hotellet er et buisness hotel. Ret lækkert og med store værelser. De havde lavet en fejl i bookingen af familieværelset så vi endte med to værelser, der hænger sammen via en dør. Mega lækkert men lidt underligt at jeg ligger her i kæmpe dobbeltseng og pigerne ligger i værelset ved siden af :).

De nye Corona regler i Tyskland skabte dog lidt problemer idet man i Bayern skal have Coronapas for at checke ind på hotel og det havde vi ikke til Carla. Lidt overtalelse gjorde dog at jeg fik lov til at bruge den gamle attest fra Carla som er en uge gammel. I Berlin er det anderledes men vi tager en test hurtigst muligt til hende så vi ikke får problemer i Berlin.

Nu skal vi ned til en forhåbentlig lækker morgenmad og så går det ellers mod Berlin. Vi havde planlagt et stop undervejs for at se et museum, men på grund af Carlas manglende corona attest, tror jeg vi kører hurtigst muligt til Berlin, hvor man kan få gratis test og de er lidt mere afslappede end her i Bayern.