Site Overlay

Alster Grachten Fahrt i regn

I år bor vi på Ibis Suites, som ligger kun 150 meter fra en kanal, hvor vi kan sætte i. Det benyttede vi igår da vi skulle til AGF 2022 og i silende regn kom vi afsted fra broen der ligger ved “Museum der Arbeit”.

Vi nåede klubben i øs-regn kl. ca. 8.45 og Erik gik i land for at hente vores “billetter” og så lå jeg og ventede med et spray-deck, der kun sat halvt på.

Vi lå i læ under en bro da Stig og Signe kom forbi og vi blev enige om at tage afsted med det samme. De havde sagt at det nok ikke var muligt at komme i havnen og ingen af os gad tage gennem sluserne da det tager alt for lang tid så vi havde allerede på forhånd besluttet at det ville vi ikke.

På grund af et væltet træ, var ruten også anderledes og vi måtte lige ud på store Alster for at komme rundt til en anden kanal. Her valgte vi at tage Isekanalen helt ned i bunden til Eimsbüttel – noget jeg gerne har villet meget længe. Den er lang så da vi var retur havde vi roet mere end 12 km. På Alster var der virklig nogle grimme sidebølger som jeg ikke brød mig om, men jeg kom igennem og vi kom helt hjem. Regnen stoppede aldrig helt og vi var bare gennemblødte da vi nåede klubben ca. kl. 12.30. Vi fik vores præmier og Erik sad og klappede tænder så han ville gerne videre. Jeg havde tørt tøj med som jeg lige skiftede til så jeg var egentlig ok, men jeg ville også gerne hjem.

Jeg ville dog ikke blive våd igen så jeg besluttede mig for at sætte hjulene på kajakken og gå hjem. Jeg kom til hotellet ca. 15 min. før Erik som valgte at padle hjem.

Alt-i-alt en fin tur, men jeg tror at jeg fremover ikke deltager hvis det regner. Jeg deltager kun i godt vejr. Alt andet er selv-pineri og det gider jeg ikke.

Da vi så var hjemme lidt tidligere end forventet, tog vi ind til “Feldstrasse” hvor vi i Marktstrasse mødte Zorbaz Records som Erling gerne ville ind i. Efter det lige en tur i markedshallen ved siden af hvor han sørme også fik fat i noget vinyl. Herefter lidt kaffe m.m. i Rindermarkthalle inden vi gik ned til Schanze hvor vi så besætter huset og endte på Altes Mädchen hvor vi fik rigtig god øl.

Flakturm 4 som er ved at få bygget 5 etager hotel ovenpå.

Tilbage på hotellet til utålmodige Stig og Signe, der ville ud og spise. Det kom vi kl. 18.30 hvor vi gik til en nærliggende restaurant “Amadeus”, som serverede god mad til fornuftige priser.