Site Overlay

El-løbehjul

Vi drattede omkuld da vi kom hjem igår sen eftermiddag og da vi havde lovet Carla at vi spiste hjemme, måtte vi jo finde på et eller andet, da vi vågnede igen ved 20.30 tiden. Carla havde allerede sit klaret da hun gerne ville spise nudler medbragt hjemmefra så det var bare Ditte og jeg som skulle finde noget take-away eller noget spiseligt..

Vi gik ud og fandt et løbehjul, der stod lige ved hotellet. Vi havde medbragt hjelme – som de eneste i Berlin – og Ditte kørte på det hen til “Salle e Tabachi” hvor der stod et par mere.. Afslut tur og genstart en gruppetur og så gik det afsted. Jeg har desværre ingen fotos af det da vi jo skulle passe lidt på ikke at falde, men det gik derud af op til Friedrichstrasse stationen hvor der lå lidt take away.. Vi kunne dog ikke helt beslutte os og kørte lidt mere rundt indtil vi besluttede at købe ind hos Edeka i stationen. Igen afslut tur og efter indkøb ny gruppetur og køre retur til Zimmerstrasse. De kører ca. 20 km i timen og det er helt fint og super fedt.

Eneste minus er, at det er lidt dyrt.. Alt ialt kostede turen på 2 løbehjul frem og tilbage ca. 150,- så det havde sikkert været lige så billigt at køre turen i taxa. Men det var super sjovt… Vi skal have lokket Carla med på et i dag og ser hvad hun synes om det.