Site Overlay

Hjemad – tak Google!

Så kom dagen hvor vi desværre skulle forlade Neue Grünstrasse og køre nordpå.. Vi gjorde rent og pakkede bil fra morgenstunden og selvom vi først skulle med færgen kl. 19.00, blev vi enige om at køre nordpå med det samme da vi havde set en del lange bil-kø’er på vejen ned. Der var vejarbejde mindst to steder og vi ville ikke risikere at komme for sent til færgen på grund af det.

Afsted gik det og der var rigtig megen trafik. Jeg havde – lidt tilfældigt – sat min telefon til at vise vej via Google Maps og heldigvis for det. Pludselig bad den os om at køre fra vejen – jeg gjorde det udfra devisen om at Google ved mere end mig – og vi blev let og elegant ledt ud på landevejen og kørte udenom en monsterlang bilkø, der kunne have bremset os i lang tid.

Oppe ved Rostock besluttede vi os for at køre ud til Warnemünde for at nyde stranden, som var ultra lækker og nærmest Vesterhavs agtig. Der var også rigtigt mange mennesker og et gedigent strandliv både på selve stranden og oppe i byen der lignede Blokhus og Løkken til forveksling.

Vi var ved færgen i god tid – der var en monster kø og elendig skiltning så vi endte næsten med at køre helt forkert ind. Bakkede til den rigtige bane – bane 9 – som var den der kom allerførst ombord. Vi holdt som nr. 3 bil og kunne nå op og snuppe nogle rigtigt gode pladser med lænestole og havudsigt. Klart bedre end da vi skulle ud.

Resten af turen gik uproblematisk – vi var dog først hjemme ved 23.30 tiden – trætte – men en feeed uge i Berlin.