Site Overlay

Prag – på vejen hjem

Jeg skriver dette her tirsdag aften på vej hjemad fra Balaton. Jeg har desværre ikke nået at skrive så meget om Balaton, som var en feed oplevelse, men det kommer i en anden post.

Vi kørte fra Balatonfüred kl. ca. 10 og skulle nå de næsten 500 KM til Prag i næsten et stræk. Turen forløb uden de store udfordringer.. Et enkelt stop for at købe vignetter til Tjekkiet – den oprindelige var jo væk da vi fik skiftet rude i Wien – og en kaffepause gjorde at vi først var på hotellet kl. ca. 16.45.  Hotellet er Park Inn Prague som jeg var lettere skeptisk over da det jo er et af de business hoteller vi faktisk ikke gider at bo på. Men det viser sig at ligge ret godt, tæt på floden og en kort spadseregang fra “Fred and Ginger” huset, som vi lige måtte se. Vi gik ud igen ca. 18.30 og spadserede langs floden, forbi “Fred and Ginger”, gik ind i centrum og nåede Wenzelpladsen, hvor Ditte og Carla fortabte sig i “Bata” sko butikken i 5 etager..

Middag på en Italiensk cafe lige overfor og  så gik vi hjem til hotellet hvor vi ligger os slapper af på værelset inden vi skal sove. I morgen vil vi formentlig bruge lidt tid her i Prag inden vi kører til Berlin og turens sidste overnatning.