Site Overlay

Liliomkert Piac – Farmers Market


Liliomkert Piac – Farmers Market

Under vores ophold i Balaton sad Ditte og surfede for at se hvad der var af attraktioner og aktiviteter i området og hun stødte tilfældigt på “Liliomkert Piac”, som skulle være et marked, der lå omkring 25-30 km fra Füred. Det havde kun åbent søndag mellem 9-12 så det var superheldigt at vi opdagede det om lørdagen.

Vi kørte derhen og kom igennem det smukkeste landskab og jeg må ærligt indrømme, at jeg havde forventet et lille marked på størrelse med en håndboldbane på en parkeringsplads et eller andet sted. Det var det ikke.. Stedet lå i en skov og det var kæmpe stort. Jeg vil tror der var mellem 100 og 150 boder, hvor der blev solgt kvalitetsting – både håndlavede kunstværker, tøj, aktiviteter, fødevarer og meget andet. Der var MASSER af gæster og mellem shoppingen kunne man slappe af i små lunde hvor der var opstillet borde/stole ved intermistiske cafeeer. Totalt fed stemning – og jeg fik en af min bedste kopper kaffe netop her. (Lavet på en rigtig espressomaskine). Pigerne shoppede igennem – og købte keramik, akvareller, havtornssirup og sikkert flere andre sager jeg ikke kan huske.

 

Frokosten var frisklavede langos, som Carla faktisk også kunne lide. Hun fik den variant hvor de var formet som en pølse og der var indlagt skinke og oste stykker og til sidst skåret ud i små stykker. Det var næsten som et pølsehorn 🙂

En rigtig dejlig formiddag! Og et sted som klart kan anbefales!