Site Overlay

We don’t do normal..


We don’t do normal
er sloganet for det hotel vi nu bor på – Pentahotel Prague. Og det tør siges. Personalet bærer ikke uniformer men sorte t-shirts og jeans, receptionen er i baren og der er mere clubstemning end hotel stemning i lobbyen. I et hjørne står en PS4 til fri afbenyttelse. Faktisk kan man næsten sige, at stemningen – med den rigtige musik  – er lidt Rock-and-roll agtig. Vi har talt om at booke vores hjemtur om så vi skal bo her igen… og måske finde et søsterhotel i Berlin.

Vi kom hertil efter ca. 4 timers kørsel fra Berlin. Vi spiste en god morgenmad på Andels og kørte ved 10’tiden mod Dresden og nåede Prag ca. kl. 14. Helt uden problemer og køer.. De har fået bygget en flot motorvej siden jeg var her sidst i 1999 og vi kørte udenom Theriesenstadt/Terezin så den må vi se en anden gang.

Efter en hurtig indcheckning gik vi ind til Prag centrum og fandt Alfonso Mucha museet, som Ditte rigtigt gerne ville se. Det var meget interessant, men meget mindre end vi troede så vi var hurtigt færdige og gik videre ned mod Karlsbroen, som vi nåede efter en halv times gang. Her var om muligt endnu flere turister end jeg havde frygtet.. Men kunne næsten ikke se broen for bar turister der stod og tog selfies. Vi var ikke bedre mennesker end at vi også stillede os op i køen og fik taget vores. Efter en pause på en cafe gik vi tilbage over broen, igennem centrum, hvor vi kom forbi verdensuret, og tog en sporvogn tilbage til vores hotel.

Nu sidder i baren og drikker en øl, Carla spiller Sims og vi venter på at se Danmark spille mod Kroatien inden vi spiser en burger her i det fede lounge område. Stemningen stiger – først kom en busfuld japanere eller kinesere, så kom et større selskab tyske kvinder i halvtredsårsalderen med en enlig herre.. Det gør det lidt hyggeligere selvom vi godt kue ønske lidt lavere støj fra kvinde bordet. Danmark var foran efter 1 minut – kun for at se en udligning efter 5 minutter…

Øv, for en afbrænder.. Vi fik en lækker burger m. tilbehør og ved ti-tiden gik vi op på værelset da Carla var træt. Her så vi det sidste spændende af kampen, der desværre sluttede skidt for Danmark.. 🙁